[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум альпклубу "Вершина" » Дошка оголошень » Роупджампінгш ((стрибки з мотузкою з мостів, скель, труб, антен та вишок))
Роупджампінгш
ZIPPOДата: Понеділок, 07.11.2011, 16:27 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Перевірені
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт комрадам. На формі нема теми про роупджампінг. Отже, роупджампінг - це стрибки з мотузкою з мостів, скель, труб, антен та вишок за допомогою альпіністичного спорядження. Стрибаєм ми в Кам'янець-Подільському, де колись до 2006 року був банджі-джампінг. В чому ж різниця між баджі-джампінгом і роуп-джампінгом, чим воно краще чи безпечніше? Якщо в двох словах, різниця полягає в спорядженні, методі кріплення, та най основніше в подвійній безпеці. Саме тому роупджампінг набуває такої шаленої популярності.
Стрибками ми займаємся вже понад три роки. За поїздку в нас в середньому стрибає 50-70 чоловік. До речі, 17.09.2011 ми здійснили ювілейний 2000-ий стрибок! Щасливицею стала спортсменка, активістка і просто красуня Оля Цимбалюк, з чим ми її і вітаєм. Кому закортіло, окрім стрибка з парашутом, спробувати щось новеньке, відписуємось у цій темі - http://ropejumping.lviv.ua/forum/index.php?topic=125.0 Не відкладайте свою поїздку у довгий ящик, адже 12-13 листопада ми закриваєм сезон аж до весни. Якщо у вас будуть якісь запитаня, пишіть.
Кілька фоток для затравочки, а також свіже відео http://vimeo.com/31186903



Our projects: extreme, ropejumping, diving. "Do not squander time. That is the stuff life is made of"

Повідомлення відредагував ZIPPO - Понеділок, 07.11.2011, 16:30
 
Форум » Форум альпклубу "Вершина" » Дошка оголошень » Роупджампінгш ((стрибки з мотузкою з мостів, скель, труб, антен та вишок))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: