[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум альпклубу "Вершина" » Дошка оголошень » Фанскі гори.Таджикистан
Фанскі гори.Таджикистан
FistashkaДата: Четвер, 01.12.2011, 01:36 | Повідомлення # 1
ІІІ розряд
Група: Перевірені
Повідомлень: 47
Репутація: 1
Статус: Offline
Знайшла пропозицію поїхати у Таджикистан у т.з. Фанські гори
Формують групу. Може нас би таке зацікавило?

"тут, недавно мне друзья киевские звонили по поводу Фанских гор, на след лето... Севастопольские альпики формируют состав, для того, чтобы заказать самолет. Или на Душанбе, из Минска, или на Ташкент - из Киева... Определиться нужно до 20-го декабря. Всего транспорт из Киева до Артуча (это лагерь в Фанах) и обратно вынесет где-то 450-500$ Ну и плюс харчи, проживание (2$ с чел в сутки), инструктора ...вместе нужно расчитывать на 650-700$.
http://www.fany.ru/index.php?mod=base_artuch "
artuch.gallery.ru

"Фанскі гори являють великий інтерес і для альпіністів. Тут дуже багато снігових і скельних вершин - чотирьох і п'ятитисячників, що представляють привабливу мету для сходжень. Деякі вершини ще не скорені. Чотирнадцять вершин оточують цирк каламутному озері. Звідси добре видно - Міралі, Чімтарга, Енергія, Чапдара, Замок та інші. Чудовим місцем для альпіністів є Дукдонскій масив, південні схили якого спускаються в ущелині річки Каракуль. Гори мало засніжені, льодовики круті і короткі, скелі сильно зруйновані.
Дивно красива природа гірського Таджикістану. Тут можна зустріти багато кліматичні зони - від жарких напівпустель до вічних снігів. Захмарні вершини пильно стережуть своїх полонянок - мальовничі, різнокольорові озера. Вони виблискують під променями яскравого сонця як дорогоцінні камені - самоцвіти. Малахітова зелень Темур-Дари змагається за красою з аквамариновим водами Іскандеркуль, полірованим лазуритом блищить гладь Алаудінскіх озер, всіма кольорами веселки переливаються сім Маргузорскіх озер. А навколо них, по схилах гір, розсипалися арчові гаї, фруктові сади. Дзвенять кришталеві водоспади, манять мальовничі прохолодні ущелини"
Якщо когось зацікавить, уточнюйте деталі за ном. тел.: 050 373 84 59, Андрей Третяков
http://www.fany.ru/index.php?mod=base_artuch


для гір необхідні м'язи і на мізках... :)
 
Форум » Форум альпклубу "Вершина" » Дошка оголошень » Фанскі гори.Таджикистан
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: